NYHETER

3-5 mai i Bodø og 7-9 juni i Mo i Rana 2018

Introduksjon og instruksjon, primært beregnet på de som ønsker å oppnå godkjenning som ettersøksekvipasjer på hjortevilt samt de som ønsker å lære om blodspor som aktivitet og konkurranse. Alle hunderaser er velkomne til å delta.

Kurset følger godkjent studieplan for Grunnkurs ettersøk, og deltagernes egne hunder brukes i de praktiske delene. Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en treningssamling, hensikten er å gi opplæring i hva ettersøk går ut på, de lover og regler som gjelder, samt gjennomføring av godkjenninger. I tillegg blir det veiledning i lærings- og treningsmetoder hvor hundene brukes aktivt. For videre trening fram mot godkjenning er deltagerne velkommen til å delta på våre faste treninger utover sommersesongen.

Sammendrag av helgas kursprogram:
Fredag kveld – teorikveld, vi går gjennom hva ettersøk går ut på, blir litt kjent med hverandre og med våre forutsetninger, samt gjennomgang av lover og regler. Uten hunder.
Lørdag formiddag – praktisk trening med hundene, enkel sporlegging og begynnertrening.
Lunchtid – med påfølgende teoridel om hensikt, lover og regler, sporprøver osv.
Lørdag ettermiddag – mer praktisk trening, deltagerne legger selv treningspor for hverandre.
Søndag – praktisk trening på prøvesporene. Det vil demonstreres sporing med rutinert(e) hund(er).
Lunchpause med noe teori.
Vi avslutter utpå dagen med oppsummering og deling av erfaringer.

Klubben holder blod, sporslutter og øvrig materiell. De deltagere som har sele og sporline tar det med, og alle må ha med de aller beste godbitene hundene liker.

Kurset koster kr. 1200,- for medlemmer i klubben vår, og kr. 1500,- for andre.
Kurset avholdes i Bodø-området.

For påmelding, vennligst send:
Navn, fødselsår, postnr, tlfnr og hvilken hund du har til oss på mail til ksolvaer@online.no snarest mulig, eller ta kontakt med Kate på tlf. 90175690 om du lurer på noe. Bindende påmeldings- og betalingsfrist 25. april.

Betaling til kontonr: 4509.13.04485

Begrenset antall plasser.

Legg igjen en kommentar