NYHETER

Grunnkurs ettersøk (Blodsporkurs) 4 – 6 mai 2018

Introduksjon og instruksjon, primært beregnet på de som ønsker å oppnå godkjenning som ettersøksekvipasjer på hjortevilt samt de som ønsker å lære om blodspor som aktivitet og konkurranse. Alle hunderaser er velkomne til å delta.

Kurset følger godkjent studieplan for Grunnkurs ettersøk, og deltagernes egne hunder brukes i de praktiske delene. Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er en treningssamling, hensikten er å gi opplæring i hva ettersøk går ut på, de lover og regler som gjelder, samt gjennomføring av godkjenninger. I tillegg blir det veiledning i lærings- og treningsmetoder hvor hundene brukes aktivt. For videre trening fram mot godkjenning er deltagerne velkommen til å delta på våre faste treninger utover sommersesongen.Klubben holder blod, sporslutter og øvrig materiell. De deltagere som har sele og sporline tar det med, og alle må ha med de aller beste godbitene hundene liker. Kurset koster kr. 1200,- for medlemmer i klubben vår, og kr. 1500,- for andre. Kurset avholdes i Bodø-området. Se mer detaljer om kurshelga på vår facebook-side.

For påmelding, vennligst send: Navn, fødselsår, postnr, tlfnr og hvilken hund du har til oss på mailadr. ksolvaer@online.no snarest mulig, eller ta kontakt med Kate på tlf. 90175690 om du lurer på noe. Bindende påmeldings- og betalingsfrist 25. april.


Betaling til kontonr: 4509.13.04485


Begrenset antall plasser.

Legg igjen en kommentar